Het toppunt van clubwerking

... is regelmatig de vaardigheden van het trainerskorps, bestuursteam of de vrijwilligers aanscherpen. Het sportlandschap beweegt voortdurend en mee zijn met de nieuwste trends is levenslang leren. Sportclubs die daarin meegaan, leveren kwaliteitswerk af. In dat opzicht organiseren we zelf regelmatig een interessante opleiding, bijscholing of infosessie.

Bijscholing op maat

Wens je graag een bijscholing te volgen als sporter of trainer? Maar je vindt geen bijscholingen die passen bij jouw sport of jouw verwachtingen? Goed nieuws!
Graag luisteren we naar jouw voorstel en hopelijk kunnen we deze organiseren.
KLIK HIER om een bijscholing op maat aan te vragen.

Sporta-bijscholingen

  1. 19 okt
Aan de slag als API in jouw sportclub (2/2 Club-API)
Sporta centrum Tongerlo

API = Aanspreekpunt Integriteit Een aanspreekpunt integriteit is een laagdrempelig aanspreekpunt waarbij sporters , hun ouders, begeleiders of andere betrokkenen terechtkunnen met een vraag, vermoeden of klacht over (seksueel) grensoverschrijdend gedrag of lichamelijke en seksuele integriteit.

  1. 26 okt
Opleiding tijdsregistratie
Sporta centrum, Geneinde 2, 2260 Tongerlo

Leer onder begeleiding van de Sporta-consulent Jogging werken met het tijdsregistratiesysteem. Zo kan je de timing van een loopwedstrijd instellen, opvolgen en verwerken.

  1. 09 nov
Get Fit 2 Run
De Nekker, Nekkerspoel-Borcht 19, 2800 Mechelen

Loop of jog je graag? Je weet wel wat lopen is maar heb je ooit al eens gedacht aan veilig (blijven) sporten? Kom en ontdek de strategieën om zelf aan blessurepreventie te doen.

  1. 25 nov
WORKSHOP MOTORISCHE ONTWIKKELING: MULTI SKILLZ 1.0
Sportcentrum Schotte, Aalst

Maak kinderen gek van bewegen! Met deze workshop boost je het energielevel van je training of sportles en zet je kinderen laaiend enthousiast in beweging.

  1. 01 dec
Opleiding tijdsregistratie
Sportcentrum Sint-Gillis, Van Langenhovestraat 203a, 9200 Dendermonde

Leer onder begeleiding van de Sporta-consulent Jogging werken met het tijdsregistratiesysteem. Zo kan je de timing van een loopwedstrijd instellen, opvolgen en verwerken.

  1. 21 dec tot 22 dec
Multi SkillZ Bootcamp
Tennis & Sportcentrum Rista, Roeselare

Tijdens deze 2-daagse opleiding leer je jouw competenties in het trainen van motoriek verbeteren!

  1. 12 jan tot 19 jan
Opleiding aspirant-initiator gymnastiek
Turnzaal SWA Lange Van Bloerstraat 90 2060 Antwerpen

Je turnt graag en kan ook anderen voor gymnastiek enthousiasmeren? Geef je gympassie door en wordt hulptrainer gymnastiek!

  1. 11 feb
Multi SKillZ Inspiratiedag 2020
Sportcentrum Den Draver, Fortlaan 10, Zwijndrecht

Ontdek en beleef Multi SkillZ! Inspiratiemoment voor iedereen betrokken in SPORT & BEWEGEN georganiseerd door SPORTA & C2C, met steun van Sport Vlaanderen