Federatietraining Trampoline en Tumbling

Spring en buitel zoals nooit tevoren in een royaal uitgeruste gymhal. Deze groepstraining minitrampoline, dubbele minitrampoline en tumbling is een buitenkans voor zowel de recreatieve gymnasten als hun clubtrainers. In de turnhal 'Gymnastica' in Oud-Turnhout staan veerkrachtige matten en trampolines sprong- en tuimelklaar. Geen tijdverlies met opstellen en afbreken dus. Probeer zeker ook de superveilige valputten eens uit. Dat zijn ideale plaatsen om nieuwe bewegingen te oefenen.

Verloop

Na een gezamenlijke opwarming, geven de clubtrainers training aan hun eigen gymnasten. Tijdens het voorbereiden van die training kunnen zij uitgaan van een compleet arsenaal oefenmateriaal, zodat ze er heel wat nieuwe oefenstof kunnen insteken. Een externe trainer wordt gedurende 45min aan jouw groep toegewezen om zo gerichte feedback en tips te geven. Zo steken naast de springveren ook hun begeleiders er iets van op. 

Inschrijven kan voor trampoline of tumbling of een combinatie van beide tot uiterlijk via het inschrijvingsformulier.

HUISWERK:

  • Inschrijven met je groep kan door het inschrijvingsformulier een 1ste keer in te vullen via onderstaande link voor 11 september (het exacte aantal gymnasten kan je doorgeven tot 2 oktober door het formulier een 2e keer in te vullen)
  • nadenken over wat je jouw gymnasten wil bijleren, zodat de externe trainers zich kunnen voorbereiden.
  • genoeg trainers voorzien voor het aantal leden dat komt meedoen.
Datum: 
zondag, 6 oktober, 2019
Programma: 

13u00 tot 17u00.

Trainer Trampoline: Stijn Avau, Trainer B trampoline - Headcoach trampoline Sint Genesius Rode

Trainer Tumbling: Lotte Peleman, Trainer B Tumbling, The Sky is the Limit vzw Zoersel

Deelnameprijs: 
€5,00 per gymnast
Locatie: 
Turnzaal Gymnastica - De Hoogt 20, 2360 Oud-Turnhout