Zoek en vind!

Omdat we weten dat het niet altijd vanzelfsprekend is om een Multi SkillZ-coach te vinden om Multi SkillZ te geven in jouw academy, op jouw sportdag of op jouw sportkamp of om als Multi SkillZ-coach ergens aan de slag te gaan, ondersteunen we je graag!
Hieronder vind je zoekertjes van zowel verenigingen die een coach zoeken als van coaches die een vereniging zoeken.

Om je zoekertje te plaatsen mail je alle nodige gegevens naar multiskillz@sporta.be en wij plaatsen het hieronder.
Gelieve je naam als coach of sportvereniging, regio, tijdstip training/kamp/sportdag, contactgegevens en eventueel een omschrijving te vermelden.
 

Sporta zoekt verschillende Multi SkillZ coaches om op 12 mei 2019 in voor-en/of namiddag Multi SkillZ te geven op de Speeldag in Mechelen. Je wordt vergoed volgens de Multi SkillZ barema's. Heb jij daar zin in? Laat ons iets weten via multiskillz@sporta.be

 

Wij zijn op zoek naar een coach die het team in Brugge of het Waasland (Beveren en Zwijndrecht) zou willen versterken voor lessen of kampen. Voornamelijk iemand die zou willen uitgroeien tot head coach (momenteel zeker op een woensdag 14u-16u in Zwijndrecht en in Brugge op donderdag 15u50 - 17u50, maar hier kunnen we aanpassen naargelang de mogelijkheden). Interesse? Laat iets weten via nick@multiskillz.com

 

Spijtig, momenteel is er geen Multi SkillZ coach op zoek naar een plaats om aan de slag te gaan.  

 

Je kids willen aan Multi SkillZ doen?

Hieronder vind je een overzicht van alle verenigingen die multi SkillZ aanbieden zodat je dicht bij huis je kids in beweging kan zetten!