Het toppunt van informatie

...is je inschrijven op de nieuwsbrief van Sporta-federatie. Daardoor ben je tot in de puntjes geïnformeerd over alles wat een recreatieve sportliefhebber aanbelangt. Er zijn er twee verschillende:

Federatienieuwsbrief

Het toppunt van achtergrondkennis voor personen die een bestuursfunctie bekleden binnen de club. Vijf keer per jaar bericht de Federatienieuwsbrief over nuttige administratieve en bestuurlijke thema's en bevat tips om de clubwerking van top tot teen te verzorgen.

Sporta's Sportflash

Het toppunt van inspiratie voor sportief ingestelde geesten. Elke maand bundelt Sporta haar belangrijkste sportactiviteiten, vult die aan met andere interessante doe-activiteiten uit het sportlandschap en werkt af met sprankelende tips voor een energieke levensstijl. Daarnaast wisselen de toffe rubrieken elkaar af en kan je regelmatig een sportieve prijs winnen. Iedereen kan intekenen door zijn e-mailadres hieronder in te geven. Leden wiens e-mailadres in LAP zit ontvangen Sporta's Sportflash automatisch.

Inschrijven op Sporta's Sportflash

wf