Ruimere sportverzekering

Wie regelmatig wandelt, jogt, fietst, zwemt, fitnesst, rolschaatst en/of yoga doet, is daar vanaf 1 januari 24u op 24u voor verzekerd. Voorwaarde om van die ruimere sportverzekering te genieten is dat je lid bent bij Sporta.

Unieke sportverzekering

De uitbreiding van de sportverzekering komt er, omdat steeds meer personen op eigen initiatief (buiten clubverband) sporten. De Sporta-polis pikt in op die trend. Een positieve trend trouwens, want wandelen, joggen, fietsen, fitness, rolschaatsen en yoga zijn sporten die de algemene gezondheid verbeteren.  Wie op die manier een gezonde levensstijl opbouwt, verdient het om gerust te zijn.

Kosten bij sportongeval terugbetaald zoals een sportongeval in je club

Concreet betekent deze uitbreiding dat je bij een sportongeval tijdens het beoefenen van één van de hierboven vermelde gezondheidssporten, van dezelfde dekking geniet als bij een sportongeval in je club. Let wel: spreek eerst je mutualiteit aan. Zij betalen altijd het eerste deel terug. Nadat de mutualiteit is tussengekomen, krijg je van hen een verschilstaat. Het is die verschilstaat die je kan indienen.

Profiteer ervan!

Wie lid is bij een Sporta-club, hoeft er niets extra voor te doen. Gewoon sporten zonder zorgen. Heb je iets voor, volg je simpelweg de gewoonlijke procedure. Een ideale geruststelling richting een goed voornemen in 2017, toch?

woensdag, 14 december, 2016