Vier de Maand van de Sportclub

September is de tweede Maand van de Sportclub van het jaar. Tijdens die maand staan alle meerwaardes van clubsport in de picture. Aan onze sportclubs om tijdens die maand uit te pakken met hun werking. Bespreek het al eens op de club, verzamel al enkele ideeën of opportuniteiten, zodat je ruim de tijd hebt om eens echt stevig uit te pakken.

Organiseer een activiteit

Zoals steeds zal Sport Vlaanderen een nationale mediacampagne opzetten rond de Maand van de Sportclub. Die focussen op de vele voordelen (gezond, sociaal, uitdagend...) die sporten in clubverband met zich meebrengt. Daar kan je als club zijnde maximaal op inspelen, door in mei stevig uit te pakken met een openbare demonstratie, initiatie of andere wervende activiteit.

Zet je activiteit op de centrale kalender

Als je dat doet, voeg ze dan zeker toe op deze centrale website. Daar staan alle initiatieven netjes op een rij zodat mensen, die erop uit willen trekken tijdens de Maand van de Sportclub, een mooi overzicht vinden. Verspreid ze ook via je sociale media met de hashtag #sportersbelevenmeer. Ten derde vind je via deze website allerlei personaliseerbaar visueel materiaal om je initiatief in je streek of via je eigen kanalen kenbaar te maken.

Beleef de Maand van de Sportclub

Ben je een sporter op zoek naar een belevenis? De website www.sportvlaanderen.be/sportersbelevenmeer/maand-van-de-sportclub verzamelt alles wat er tijdens de Maand van de Sportclub doorgaat.

 

woensdag, 26 april, 2017