Gezonde sporttip 15: het gezonde sportkookboek

Steeds meer mensen sporten met een concreet doel voor ogen (bvb. een wedstrijd of een recreatief evenement), maar ook gewoon om gezond te blijven. Trainingsschema's zijn belangrijk, maar ook je voeding speelt een cruciale rol om goede resultaten te behalen. Wat eet je het beste op de verschillende trainingsdagen (lichte training, intensieve training, krachttraining, rust- en wedstrijddag)? Wat zijn goede keuzes als ontbijt, lunch, avondmaal of tussendoortje?

Lekker, eenvoudig en kerngezond

Sportdiëtiste Stephanie Scheirlynck bundelt in 'Het Sportkookboek' een volledig voedingsprogramma voor alle sporters, die er naast een actieve ook een gezonde levensstijl op na willen houden. Topfitte gerechten, die je sportprestaties optimaliseren, die eenvoudig te bereiden zijn én lekker smaken. Stephanie is namelijk een ervaringsdeskundige. Ze begeleidt in haar praktijk diverse top- en recreatieve sporters en weet welke power food nu écht werkt.

Bestel online en geniet van gratis levering 

Lezers van Sporta's Sportflash zijn de ideale doelgroep voor 'Het Sportkookboek'. Daarom koos Uitgeverij Lannoo hen uit voor een exclusieve actie: wie ‘Het Sportkookboek’ aankoopt via www.lannooshop.be/sporta krijgt het boek GRATIS opgestuurd. Doe het ook cadeau aan je gezonde sportvrienden, want vanaf vijf exemplaren krijg je een extra 10% korting. De actie is enkel geldig via die specifieke link van LannooShop zolang de voorraad strekt. De korting wordt automatisch toegekend zodra je een exemplaar aan je winkelmandje toevoegt.

Meer weten over sportvoeding? Tijdens de Bijscholingsdag gaat er een sessie over dat thema door. Schrijf hier in.