Het toppunt van vinden

... is een prikbordbericht achterlaten op de Sporta-site. Zoek je een nieuwe speler, coach, zaal? Stuur een mailtje naar volleybal@sporta.be .

 
Bovok zoekt speelsters voor 2019-2020

Bovok volley zoekt nog enkele speelsters voor haar damesploegen. Wij spelen in Sporta Dames 3afd en 4 afd. Interesse? Contact via bovok@scarlet.be of 03 235 65 37  of 0473 46 23 53.

Bovo zoekt trainer.

Enthousiaste damesploeg zoekt nog een trainer. De trainingen gaan door op woensdagavond in Bonheiden. Meer info of kandidaat stellen? Contacteer dan sofieghewy@hotmail.com.

 

Lovoc “gemengd” zoekt versterking.

Doordat in de loop van 2018 meerdere spelers/speelsters verhuisden is onze kern zeer verzwakt. Meedoen aan de vriendencompetitie in poule C van Vlaams-Brabant staat op de helling. Welke man/vrouw wil ons ploegje komen versterken? We spelen onze thuismatchen en trainen op vrijdag van 20u30 tot 22u30 in de Turn- en Sporthal Boudewijnstadion, Sportpleinpad 252, Kessel-Lo. Interesse? Contact ter plaatse of via mail naar vanbeckbergen.mitrea@gmail.com.

 

Cantincrode zoekt trainer.

Wij zoeken een trainer voor onze damesploeg Cantincrode Mortsel die uitkomt in 3de afdeling. Onze dames trainen op maandagavond in sporthal Kattenbroek te Edegem.
Interesse? Stuur een mail naar vdvelde.e@gmail.com. Wij nemen snel contact op.