Het toppunt van vinden

... is een prikbordbericht achterlaten op de Sporta-site. Zoek je een nieuwe speler, coach, zaal? Stuur een mailtje naar volleybal@sporta.be.

Vos Schilde zoekt speelsters.

VOS Schilde zoekt voor volgend seizoen nog enkele speelsters. Volleybal spelen in een toffe ploeg en een gezellige familiale club. Interesse? Contacteer dan vos.secretariaat@telenet.be.

Vojaka zoekt trainer/coach.

Volleybalclub VOJAKA vzw is op zoek naar een gemotiveerde trainer/coach - enthousiasme belangrijker dan ervaring - voor de tweede damesploeg (Sporta – reeks 4). Deze enthousiaste ploeg is een mix van nieuwere en ervaren speelsters. De trainingen gaan door op maandagavond van 19u-21u in Sporthal Luchtbal (Santiagostraat 2, 2030 Antwerpen). Matchen worden meestal op vrijdag gespeeld. Contact via Candide De Bruyn via communicatie@vojaka.be.

Volley Niel zoekt speelsters.

De damesploeg van Volley Niel 5de afdeling zoekt nog enkele dames (40+). Interesse? Neem contact op met de secretaris van Volley Niel via robert.verrydt@telenet.be of 0497/40 82 88.

Osta Berchem zoekt trainers en coaches.

Osta Berchem is een gezellige club in het hartje Antwerpen. Voor enkele van onze ploegen zijn wij echter nog op zoek naar trainers/coaches voor volgend seizoen.

- D1 is een gemotiveerde ploeg die spelen in tweede gewest Volley Vlaanderen. Dit seizoen zullen zij eindigen in de top 3 en hebben dus zeker ambitie om te stijgen naar eerste gewest.

- D3 speelt momenteel in Sporta 5e afdeling, maar zal volgend seizoen stijgen naar 4e afdeling.

- H1 speelt in eerste gewest Volley Vlaanderen

- H2 heeft momenteel een mooie 2e plaats in sporta 4e afdeling.

- Ook jeugdtrainers zijn altijd nog welkom!

Mocht u interesse of vragen hebben kan u ons steeds contacteren op ben@vanduppen.com of stefanieverbeeck@outlook.com

Tesla Lint zoekt speelsters.

Tesla Lint dames 1 is op zoek naar speelsters voor in 2de afdeling dames. Alle posities zijn welkom. Enkel passeur hoeft niet echt. Wij zoeken nog 2 a 3 extra speelsters (midden?, hoek?). Trainingen zijn steeds op woensdag van 19u30 tot 21u. Thuiswedstrijden op vrijdagavond. Geïnteresseerden mogen zich altijd melden via jacobskatia@msn.com

Jong Edegem zoekt trainer/coach.

Jong Edegem is op zoek naar een gemotiveerde trainer/coach voor de damesploeg (4e Sporta). We trainen op maandag van 19.30-21.00u in Den Willecom. Interesse of vragen? Mail naar lilianelemaire@hotmail.com

Vos Schilde zoekt dringend speelsters.

VOS Schilde Dames 4A zijn dringend op zoek naar speelsters om de ploeg aan te vullen. Heb je zin om in een toffe ploeg en een fijne club te spelen? Neem dan contact op via: vos.secretariaat@telenet.be

Dames Cantincrode zoeken trainingsgezelschap .

Zijn jullie op training met enkele dames te weinig? Wij kunnen aanvullen indien dit voor jullie een oplossing is. Liefst in de buurt van Mortsel.

Onkosten zaal en trainer te bespreken. Contact is onze secretaris Luc Seghers op l.seghers@telenet.be Sportieve groeten van Cantincrode Mortsel dames 3A.

Meteoor zoekt speelster voor 2016-2017.

Meteoor dames is nog op zoek naar een aanvallende speelster voor 2de afdeling dames.

Geïnteresseerden kunnen zich altijd melden via andre.van.bunderen@telenet.be.

Woka Wommelgem zoekt trainers en coaches voor 2016-2017.

Woka Wommelgem is nog op zoek naar trainers en coaches voor het seizoen 2016-2017 en dit zowel voor jeugd- als seniorenploegen.

Geïnteresseerden kunnen zich altijd melden via info@woka.be.

Vojaka zoekt speelsters.

Vojaka, een volleybalploeg uit Merksem zoekt nog enkele dames om onze ploeg uit 4de afdeling te versterken. Vorig jaar behaalden we een 5de plaats in ons eerste jaar in 4de afdeling. Training op maandag van 19u tot 21u in de sporthal "luchtbal" te Merksem. Thuiswedstrijden op vrijdagavond om 20u. Wens je graag info, mail dan even naar erik.de.graaf@telenet.be

Komart zoekt jonge beginnende trainer

Komart zoekt een gemotiveerde jonge beginnende trainer voor een herengroep (niveau Heren 3de – 4de afdeling). Op dinsdagavond van 20u tot 22u in sporthal De Nachtegaal te Kontich. Wie grijpt deze kans ? Contactpersoon : leo.beeckmans@telenet.be