Het toppunt van initiatief

... is tussen de poulewedstrijden door een informeel tornooi in de steigers zetten, waaraan naast Sporta-ploegen ook gelegenheidsteams kunnen deelnemen. Zo creëren onze Sporta-clubs een spontaan tornooicircuit met drie gouden hoekpunten: sociale sfeer, sportief vertier en een gezonde clubkas.

Op het einde van het seizoen verzamelen alle Vlaams-Brabantse teams voor een verbroederend slotevenement. Daar horen een zwoel beachtornooi, verkwikkende receptie en de prijsuitreiking van de voorbije speelperiode bij.

 

 

 

 

 

 

 

 

1 november 2017 - 26ste Tempotornooi De Patters - Huldenberg

Weer een supertornooi... waarop Redavo met slechts een half puntje voor op Bonoblok Muizen de overwinning behaalde. Derde werd de runner up van vorig jaar: In Team Geschoren. Vierde werd Hubevo die evenwel evenveel punten haalde als Green Pussies (een volledig vrouwenteam), maar hoger scoorde in de faiplay. Plaats 6 was voor Hevoba, 7 voor de Patters, 8 voor Lovoc die evenveel punten hadden als Vote Som 6, maar de fair-play weet je wel.

Lovoc en Hubevo kaapten de fair play prijs weg en zal je vooraan herkennen aan de unieke Sporta-fairplayshirts.
De bal was voor Vote Som 6.

Tot slot nog een diepgemeend dankwoord aan de negen ploegen voor hun sportieve aanwezigheid en De Patters voor de organisatie!

Klik hier voor de foto's.

6 mei 2018 - Eindeseizoensbijeenkomst - Huldenberg

19 mei 2018-17de Hubevo-tornooi - Kortenberg

Uitnodiging
Inschrijvingsformulier