Het toppunt van initiatief

... is tussen de poulewedstrijden door een informeel tornooi in de steigers zetten, waaraan naast Sporta-ploegen ook gelegenheidsteams kunnen deelnemen. Zo creëren onze Sporta-clubs een spontaan tornooicircuit met drie gouden hoekpunten: sociale sfeer, sportief vertier en een gezonde clubkas.

Op het einde van het seizoen verzamelen alle Vlaams-Brabantse teams voor een verbroederend slotevenement. Daar horen een zwoel beachtornooi, verkwikkende receptie en de prijsuitreiking van de voorbije speelperiode bij.

 

 

 

 

 

 

 

 

1 november 2019 - 28ste Tempotornooi De Patters - Huldenberg

Volleybalclub PATTERS richt, in samenwerking met Sporta-federatie vzw Volleybal Vlaams-Brabant, haar 27e TEMPO volleybaltornooi voor recreatieve gemengde ploegen in.
Er kunnen maximaal 12 ploegen deelnemen. Zowel Sporta-clubs als ploegen die niet zijn aangesloten bij Sporta zijn van harte welkom! Je kan ook individueel of met een deel van een ploeg inschrijven. Onvolledige ploegen worden dan, indien mogelijk, door de organisatie aangevuld. 

Meer info - uitnodiging - inschrijving

 

17 mei 2020 - Eindeseizoensbijeenkomst - Huldenberg

Om het seizoen op een prettige manier af te sluiten, brengen we alle clubs graag nog één keer bij elkaar voor een gezellig en sportief slotgebeuren. 
In navolging van de vorige edities, organiseren enkele leden opnieuw een beachvolleybaltornooi.  Op de dag zelf stellen we ploegen samen en laten we het tornooi in alle hevigheid losbarsten. Hoe meer deelnemers, hoe meer vreugd! 
Na een verfrissende douche gaan we samen nog een glaasje drinken op de receptie. Daar kan je met ploegmaats en tegenstrevers nakaarten over het voorbije seizoen, terwijl de winnaars zich laten huldigen. Alleen kampioenen die aanwezig zijn ontvangen hun prijs.

Om te kunnen inschatten op hoeveel mensen we kunnen rekenen, vragen we om voor 5 mei via volleybal@sporta.be te laten weten met hoeveel jullie aanwezig zullen zijn.
Ook niet-aangesloten clubs zijn welkom, dus als je een club kent die mogelijks interesse heeft om een ploeg in te schrijven in de competitie, nodig hen gerust uit om de sfeer eens op te snuiven.

30 mei 2020-18de Hubevo-tornooi - Kortenberg

Naar goede gewoonte organiseert Hubevo Volleybalclub Everberg ook dit jaar op de zaterdag van het Pinksterweekend een volleybaltornooi voor recreatie- en gelegenheidsploegen.
Snel zijn is de boodschap want het aantal ploegen is beperkt tot 12.