Aansluitfiche sportclub

CLUBGEGEVENS

Zoek hier je ondernemingsnummer op indien niet gekend

 

 

Opgelet: indien je wenst deel te nemen aan de Sporta-competitie van één van deze sporten dan moet je deze vervaldag invullen: 1 juni voor volleybal of tafeltennis; 1 september voor zwemmen. Vrije keuze van vervaldag is niet meer van toepassing.

 

* bv. 1 september, 1 januari,... In de periode rond de vervaldag kan je de aansluiting voor het volgende seizoen terug in orde brengen. Je doet er dus goed aan om een vervaldag te kiezen in de periode wanneer je club haar nieuwe seizoen start.
BELANGRIJKSTE SPORTLOCATIE VAN JE CLUB
CONTACTPERSOON VAN JE CLUB
Je vindt jouw rijksregisternummer achteraan je identiteitskaart. Het bestaat uit 11 cijfers, waarvan de eerste zes cijfers de geboortedatum aanduiden.
Akkoordverklaring
Alles goed ingevuld?

Heb je alle velden correct ingevuld? Prima! Als je zo dadelijk op "Indienen" klikt, krijg je in een volgend scherm een bevestiging dat alles goed werd verstuurd.

Kom je toch terug op dit invulformulier, wil dit zeggen dat er ergens een of meerdere velden niet correct staan ingevuld en het formulier niet werd verzonden! Gelieve in dat geval nogmaals na te kijken.