Federatietraining AGD

Een groepstraining artistieke gymnastiek dames, voor alle gymnastes van elk niveau. De gymhal van de gemeente Zwijndrecht staat volledig ter onzer beschikking. We starten met een gemeenschappelijke opwarming, nadien is het de bedoeling dat de clubtrainers training geven aan hun gymnasten. Een externe trainer staat hen bij en vult eventueel aan met eigen tips en tricks, die je nog niet kende. 

TRAINEN IN EEN RIANTE GYMHAL!

Heel wat clubs beschikken niet over een zaal met alle toestellen. Dit is dus een unieke kans om in één trainingsvoormiddag te trainen op alle toestellen, zonder dat je alles moet opzetten en afbreken. Een extra troef zijn de valputten, waar gymnasten op een veilige manier nieuwe bewegingen aanleren. Bovendien zal een externe trainer met veel kennis de trainers heel wat tips en nieuwe oefenstof aanrijken.

HUISWERK:

  • Inschrijven met je groep kan via gymdans@sporta.be voor 2 oktober (het exacte aantal gymnasten kan je doorgeven tot 15 oktober)
  • nadenken over wat je jouw gymnasten wil bijleren, zodat de externe trainers zich kunnen voorbereiden.
  • genoeg trainers voorzien voor het aantal leden dat komt meedoen.
Datum: 
zaterdag, 24 oktober, 2020
Programma: 

14-18u

De gemeenschappelijke opwarming duurt 40min.

Nadien kan er 4x 45min getraind worden op een toestel naar keuze. Deelnemende groepen kunnen kiezen om op 2, 3 of 4 toestellen te trainen. Afhankelijk van het aantal gekozen toestellen varieert het einduur van de training.

Docent: 
Pieter Neutjens - Trainer B AGD
Deelnameprijs: 
€5,00 per gymnast
Locatie: 
Sporthal Den Draver - Fortlaan 10, 2070 Zwijndrecht