Het toppunt van recreatief volleybal

.. is meedoen aan een spontaan volleybalternatief. Decennialang al serveert Sporta sinjoren een recreatieve volleybalcompetitie. Er hangt een gezonde competitiegeest in de lucht, maar fair play en wederzijds respect zijn de zwaartepunten. Volleybal is hier vooral heel leuk en dat moet zo blijven.

Concreet kan je in een Sporta-reeks van jouw niveau vrijuit volleyballen. Een competitieclub die een ploeg recreatieve spelers samen krijgt, een groep volleybalvrienden die een gelegenheidsteam vormt, een collegacollectief… ieder zestal dat zin heeft in een plezierige pot volley tegen faire tegenstanders vindt hier een volleybaluTOPie!

 

Kalender

Raadpleeg hier de voorlopige kalender 2020-2021 CORRECTIE 2 - versie 31 juli 2020.

In de week van 3/8 zal de definitieve kalender in Mijn Beheer en op de website verschijnen.

Aangezien er in de provincie Antwerpen ten minste de komende 4 weken zeer strikte regels gelden wat betreft sportbeoefening, er ook al enkele sporthallen de deuren opnieuw sluiten en de gezondheid en veiligheid voor iedereen primeert, heeft de Sporta-raad Volleybal Antwerpen op 30/7/20 beslist om alle beker- en competitiewedstrijden van Sporta-Volleybal Antwerpen tot en met zondag 27/9 (KW3) op te schorten.  
In de hoop en de veronderstelling dat er in september opnieuw mag getraind worden, willen we op die manier de nodige voorbereidingstijd garanderen.
Binnenkort zullen we je de nodige info bezorgen in verband met de herplanning van de uitgestelde wedstrijden.
We beseffen dat deze omstandigheden terug de nodige flexibiliteit van clubs en spelers vraagt, maar hopen op jullie begrip.

Ook de startvergaderingen voor clubs en scheidsrechters die normaal eind augustus plaatsvinden worden geannuleerd. De nodige documenten en lidkaarten worden tijdig bezorgd per post of fietskoerier.

Klassement

Bij de start van de competitie zal hier het klassement verschijnen.

 

Nieuwe volleybalteams welkom!

We kijken altijd uit naar nieuwe, recreatief ingestelde volleybalploegen. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Klik hier, ontdek waarom je bij Sporta zou inschrijven en laat je overtuigen door de getuigenissen van andere teams!

Meedoen?

Goede beslissing! Zet meteen de eerste stap, mail voor eind april naar volleybal@sporta.be, maak je interesse kenbaar en wij bezorgen je de nodige informatie.