Het toppunt van vinden

... is een prikbordbericht achterlaten op de Sporta-site. Zoek je een nieuwe speler, coach, scheidsrechter, ...? Of zoek je als speler, trainer, scheidsrechter een club?
Stuur een mailtje naar volleybal@sporta.be


 

 

Lovoc (Vlaams-Brabant, Kessel-Lo)
Doordat in de loop van 2018 meerdere spelers/speelsters verhuisden is onze kern zeer verzwakt. Meedoen aan de vriendencompetitie in poule C van Vlaams-Brabant staat op de helling. Welke man/vrouw wil ons ploegje komen versterken? We spelen onze thuismatchen en trainen op vrijdag van 20u30 tot 22u30 in de Turn- en Sporthal Boudewijnstadion, Sportpleinpad 252, Kessel-Lo. Interesse? Contact ter plaatse of via mail naar vanbeckbergen.mitrea@gmail.com

 

 

 

Cantincrode (Antwerpen, Mortsel)
Wij zoeken een trainer voor onze damesploeg Cantincrode Mortsel die uitkomt in 3de afdeling. Onze dames trainen op maandagavond in Kattenbroek te Edegem. Interesse? Stuur een mail naar vdvelde.e@gmail.com en wij nemen snel contact op.

Bovo (Antwerpen, Bonheiden)
Enthousiaste damesploeg zoekt nog een trainer. De trainingen gaan door op woensdagavond in Bonheiden. Meer info of kandidaat stellen? Mail naar sofieghewy@hotmail.com.

Deze clubs uit de provincie Antwerpen zoeken nog een scheidsrechter:
- Dalvo
- Beveren
- Polonia

Wil jij graag scheidsrechter worden in de competitie van Sporta. Mail dan naar volleybal@sporta.be met de vermelding van de provincie waarin je wil fluiten.
 

 

Sporta-Volleybal Antwerpen
27-jarige dame uit Hoboken zoekt een ploeg uit 3de afdeling of hoger om te trainen en wedstrijden te spelen.