Het toppunt van recreatief volleybal

... is meedoen aan een spontaan volleybalternatief. Sporta-volleybal serveert Vlaams-Brabantse zestallen een recreatieve competitie waar er een gezonde competitiegeest in de lucht hangt, maar waar fair play en wederzijds respect de zwaartepunten zijn. Volleybal moet vooral heel leuk blijven. Typisch Brabants: naast de damescompetitie is er een competitie voor gemengde teams, zodat het nóg nadrukkelijker om dat spelplezier draait!

Concreet kan je in een Sporta-reeks van jouw niveau vrijuit volleyballen. Een competitieclub die een ploeg recreatieve spelers samen krijgt, een groep volleybalvrienden die een gelegenheidsteam vormt, een collegacollectief… ieder zestal dat zin heeft in een plezierige pot volley tegen faire tegenstanders vindt hier een volleybaluTOPie!

Corona-update 12/10/20
Vanaf 14 oktober schakelt de sportsector over naar code oranje. Dit wil zeggen dat er vanaf dan geen volleybalwedstrijden meer gespeeld mogen worden tot ten minste het einde van de herfstvakantie. Verder info volgt.

Kalender


 

Klassement

 

Volleybalteams welkom!

We kijken altijd uit naar nieuwe, recreatief ingestelde volleybalploegen. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Klik hier, ontdek waarom je bij Sporta zou inschrijven en laat je overtuigen door de getuigenissen van andere teams!

Meedoen?

Goede beslissing! Zet meteen de eerste stap, mail voor eind mei naar volleybal@sporta.be, maak je interesse kenbaar en wij bezorgen je de nodige informatie om het volgende seizoen te kunnen deelnemen.