Workshop Motorische ontwikkeling: Multi SkillZ 1.0

Maak kinderen gek van bewegen!

Je bent (jeugd)trainer of LO-leerkracht en je wil meer enthousiasme, meer focus en meer beweging tijdens je lessen? De opleiding Multi SkillZ 1.0 duurt maar één dag, maar je haalt er voor minstens een jaar energie en inspiratie uit. Doen!
Multi SkillZ is de ideale aanvulling op jouw sportlessen. Ontdek op www.multiskillz.com of krijg de microbe te pakken door te kijken naar dit filmpje:

 

Boost je jeugdtraining met kwalitatief beweegplezier voor elke sport

Als je de sportieve ontwikkeling van kinderen wil stimuleren, moet je ze enthousiast krijgen. Precies daarvoor reikt deze workshop motorische ontwikkeling enkele kwalitatieve en sporttakoverschrijdende tools aan. Je komt o.a. te weten:

  • hoe je met weinig materiaal makkelijk veel beweegvreugde creëert
  • hoe je eenvoudige oefenstof omzet in uitdagende drills
  • hoe je spelvormen integreert, die de kinderen leuk laat samenwerken
  • hoe je kinderen op creatieve wijze motorische competenties bijbrengt
  • hoe je de unieke oefenstof direct verwerkt in je jeugdtraining en die zo een stevige ernergieboost geeft

 

Wie is de coach van deze workshop?

Kenneth Bastiaens is de coach. Hij is director van Coach2Competence dat coaches en sportorganisaties begeleidt. Hij is een uiterst gedreven trainer die wetenschappelijke kennis weet te vertalen naar de trainingspraktijk.
Via 15 jaar conditionele begeleiding van Toptennisjeugd (met o.a. Kirsten Flipkens, Yanina Wickmayer, Alison Van Uytvanck, Ruben Bemelmans, Kimmer Coppejans, etc...) en als verantwoordelijke van de Trainer A opleiding bij Tennis Vlaanderen, coachte hij intensief talrijke jeugdspelers en -trainers.

Hij is een inspirerende coach die graag zijn inzichten en passie met jou deelt in deze dynamische energieke en interactieve workshop!

Datum: 
zondag, 13 oktober, 2019
Programma: 

9u30-15u

Docent: 
Kenneth Bastiaens
Deelnameprijs: 
€95,00
Licentienemers krijgen 20% korting. Vraag je code aan via mail naar line@coach2competence.com
Sporta start-ups Multi SkillZ krijgen bovendien 50% terugbetaald door Sporta. Mail je factuur naar multiskillz@sporta.be.
Sporta-leden krijgen 20% korting. Vraag je code aan via multiskillz@sporta.be
Locatie: 
Sporthal de Nekker, Mechelen